''Direct na de wedstrijd hadden we door dat het een staartje zou krijgen''

6
''Direct na de wedstrijd hadden we door dat het een staartje zou krijgen''

SC Heerenveen speelde afgelopen vrijdag een opmerkelijke oefenwedstrijd tegen Standard Luik. Scheidsrechter Raúl Nicolas Espejo gaf in het oefenduel in Spanje maar liefst vier strafschoppen en liet ook nog eens een penalty overnemen. Dat was voor SC Heerenveen de reden om de wedstrijd voortijdig te beëindigen.

Technisch directeur Hans Vonk bekeek het duel vanaf de tribune. "Wij moesten er eigenlijk een beetje om lachen, want we vonden het hoogst opmerkelijk", blikt hij terug tegenover de NOS. "We konden de frustratie van de spelers volledig begrijpen, maar dat van het veld lopen kon onze goedkeuring niet helemaal wegdragen."

"Direct na de wedstrijd hadden we door dat het een staartje zou krijgen", erkent Vonk, die dat deels wijt aan de spelers. "Als iedereen was blijven staan, dan was het wel een opmerkelijke wedstrijd geweest. Maar dan zou het niet zo'n impact hebben gehad."

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Jan 2015 om 12:03
  1 minuut speeltijd in een oefen potje.... Lekker belangrijk Vonk. Ga je inderdaad maar ff concentreren op een rechtsbuiten ofzo.
 • 13 Jan 2015 om 11:43
  Phoef..was er de afgelopen dagen iets te melden geweest als deze scheidsrechter normaal had gefloten?
 • 13 Jan 2015 om 11:39
  Ik las ergens anders dat Jiloan Hamad van Hoffenheim verhuurd kan worden en dat er een stuk of wat clubs hem het komende half jaar willen huren, waaronder Nederlandse. Zal Heerenveen vast bij zitten. Lijkt me een versterking.
 • 13 Jan 2015 om 11:38
  Inderdaad Breuertje , hier moet Hans geen energie meer in steken, versterking is nu de eerste prioriteit!
 • 13 Jan 2015 om 11:37
  Een statement mag best eens gemaakt, het zou toch juist niet goed zijn als dit geen staartje had gekregen (dat is wat Vonk liever had gehad?).
 • 13 Jan 2015 om 11:33
  Nu is het wel genoeg over die wedstrijd.
  Over op het handelen
Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›