Namli baalt na goede invalbeurt: ''Jammer dat de wedstrijd werd verpest''

0
Namli baalt na goede invalbeurt: ''Jammer dat de wedstrijd werd verpest''

SC Heerenveen stapte vrijdagavond van het veld nadat er tijdens de veelbesproken oefenwedstrijd tegen Standard Luik enkele dubieuze strafschoppen werden gegeven. Ook invaller Younes Namli werd onaangenaam verrast. 

"Het was heel, heel vreemd", vertelt hij in gesprek met het Deense Bold. "Toen ik er net kwam, kregen ze een corner en hij legde hem meteen al op de stip zonder enige oorzaak. We speelden verder, maar niet veel later kregen ze weer een penalty toen ik achter een speler aan rende die juist net het strafschopgebied uit ging", vervolgt Namli verbaasd. 

"De tegenstander viel niet eens, maar toch gaf de scheids weer een penalty en kreeg ik geel", blikt hij terug op het voorval. "Hij dacht waarschijnlijk dat ik iets verkeerd deed, maar ik raakte hem niet eens. Op het einde werd het allemaal echt te veel, het was zeer mysterieus", aldus Namli, die wel te spreken was over zijn eigen optreden. "Ik had een paar goede acties en als invaller wil je je altijd graag bewijzen, dus het is jammer dat de wedstrijd werd verpest door zoiets krankzinnigs", besluit hij met gemengde gevoelens.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›