Ajax heeft er nog een twijfelgeval bij: ''Lijkt mee te vallen''

1
Ajax heeft er nog een twijfelgeval bij: ''Lijkt mee te vallen''

Ajax-trainer Erik ten Hag kan naast het Zuid-Amerikaanse viertal Antony, Edson Álvarez, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico komend weekend mogelijk ook niet beschikken over Devyne Rensch. De rechtsback viel eerder deze week geblesseerd uit bij Jong Oranje.

Ook oud-Heerenvener Sven Botman (OSC Lille) en Quinten Timber (FC Utrecht) werden vroegtijdig gewisseld tegen Jong Wales. "Er vielen wat jongens af met klachten, maar volgens mij viel het wel mee", liet bondscoach Erwin van de Looi na afloop van het duel weten bij ESPN.

"Het was kramp en heeft een beetje te maken met de status van heel veel spelers die we hier hebben. Sommigen spelen niet veel of juist heel veel, zoals Sven. Dat is best een lastige puzzel", aldus Van de Looi. "Sommigen vielen net iets eerder om dan we eigenlijk hadden gewild."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Oct 2021 om 11:26
    Gaat om een hamstringblessure, dus zou me niet verbazen als ze daarmee voorzichtig aan gaan doen. Als ik het goed begrijp is Schuurs zijn waarschijnlijke vervanger - en die kan ook wel aardig ballen.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›