De Vries: ''Met een miljoen euro mag je wel bij zijn, toch?''

3
De Vries: ''Met een miljoen euro mag je wel bij zijn, toch?''

Ibrahim Dresevic hoopt deze winter te vertrekken bij SC Heerenveen voor een nieuw avontuur in Italië of Spanje. De 24-jarige verdediger is daarom recent ook overgestapt naar een nieuwe zaakwaarnemer.

Clubwatcher Sander de Vries denkt dat de club wel wil meewerken aan een transfer. "Omdat hij nog een contract heeft tot komende zomer. Anders vertrekt hij transfervrij en dat geldt bijvoorbeeld ook voor een Rodney Kongolo", vertelt De Vries bij KOKO Radio, de podcast van de Leeuwarder Courant. Hoewel er zover bekend geen concrete interesse voor Dresevic is, is hij als A-international wel interessant.

"Hij heeft wel een goede techniek en ook een goede lange pass. Op dit moment is hij eigenlijk de enige achterin die kan opbouwen. Zowel Lucas Woudenberg, Sven van Beek als Milan van Ewijk willen de bal eigenlijk niet hebben. Dus in die zin heeft hij zijn waarde wel voor dit elftal", weet De Vries. "Maar als ik dan zie hoe vaak het dan misgaat tegen PEC Zwolle..."

Hoe dan ook kunnen de Friezen de transferopbrengsten goed gebruiken. "Hij heeft nog een contract voor een halfjaar, is international (van Kosovo, red.). Als je zag dat een Mitchell van Bergen met een jaar contract vertrok voor twee miljoen euro... Nou, reken maar uit met een halfjaar contract. Ik denk dat je met een miljoen euro wel blij mag zijn, toch?", besluit De Vries.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Oct 2021 om 22:26
    Als het om zijn voetbalkwaliteiten gaat zou ik me ook kunnen voorstellen als sc Heerenveen geld toe zou moeten betalen om hem aan een club te kunnen slijten. Technisch vaardig, maar een paradie op een verdediger.
  • 12 Oct 2021 om 19:03
    Ik hoop echt dat Ferry een redelijk bedrag voor beide heren kan beuren (beetje optimistisch, maar 1.5 miljoen samen zou heel leuk zijn). Met dat bedrag heb je een mooi potje om of in de winter of voordat Joey weggaat 2/3 gerichte vervangers te halen.
  • 12 Oct 2021 om 18:51
    500.000 mag je ook wel blij mee zijn al denk ik.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›