Langeler: ''Hebben niet het budget van clubs als SC Heerenveen''

2
Langeler: ''Hebben niet het budget van clubs als SC Heerenveen''

Art Langeler keek na de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (0-1) relatief positief terug op zijn ploeg PEC Zwolle. Meer dan een nederlaag had er toen volgens hem zeker ingezeten. 

"Tegen NEC, GA Eagles en Ajax verloren we verdiend", concludeert Langeler wel bij De Stentor. "Maar tegen Vitesse en Sparta hadden we misschien wel moeten winnen. Zoals we ook tegen Willem II, FC Utrecht en Heerenveen een goed resultaat hadden kunnen halen."

Langeler benadrukt ook dat hij er alles aan doet om goede spelers aan te trekken bij PEC Zwolle. "Mijn netwerk is ook 'hoog', dat is PSV en Oranje. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen geld was, zoals weleens wordt gesuggereerd. We hebben wel degelijk spelers gehaald. Maar we hebben niet het budget van clubs als FC Twente, FC Groningen en SC Heerenveen", besluit de trainer.

PEC Zwolle staat na acht speelronden stijf onderaan met slechts een punt. Nummer zeventien Fortuna Sittard heeft een kleine voorsprong van vier punten.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Oct 2021 om 19:05
    Hmm, zouden ze ook een tekort van ong 5 mln per jaar hebben? En salarisbudget is ook stuk krapper dan voorheen, ofwel er moet wat uit voordat er wat in kan. Maar goed, meeste clubs hangen aan elkaar van buitenlanders en huurlingen zonder visie. Tis dat ze Rav vdBerg nog hebben…
  • 12 Oct 2021 om 12:47
    Niet hetzelfde budget maar wel een vergelijkbare selectie zoals hij zelf eerder zegt. Zwakke trainer.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›