Veerman krijgt lof: ''Hij kan makkelijk bij een topclub spelen''

3
Veerman krijgt lof: ''Hij kan makkelijk bij een topclub spelen''

SC Heerenveen heeft woensdagavond niet weten te winnen van Feyenoord. In De Kuip werd er met 3-1 verloren. Middenvelder Joey Veerman wist nog een schitterende aansluitingstreffer te maken en analist Marciano Vink is onder de indruk.

"Tegen dit Feyenoord is het ook voor hem lastig", zegt Vink in de studio van ESPN. "Je bent toch afhankelijk van wat er om je heen staat. Hoe krijg je de bal aangespeeld? Waar krijg je de bal aangespeeld? We hebben genoeg topwedstrijden gezien en we hebben genoeg middenvelders beoordeeld die bij topclubs spelen, en die laten het ook niet altijd zien."

Vink vervolgt: "We leggen voor Joey Veerman misschien de lat wel heel erg hoog, want we willen geniale dingen van hem zien. Maar niet iedereen presteert bij een topclub geniaal." Toch denkt Vink dat Veerman het aankan.

"Ik denk dat hij makkelijk bij een topclub kan spelen. Hij zal het echt wel in de grote gedeelten van de wedstrijden laten zien, en ik denk niet dat wij hem nog langs de 'topclubmeetlat' moeten leggen, want we weten wat hij kan. Ik denk dat dat genoeg is", aldus Vink.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Sep 2021 om 12:42
  AZ mag de miljoenen wel op tafel leggen in de winterstop, als de resultaten zo doorgaan
 • 24 Sep 2021 om 09:51
  • Quote van 24 Sep 2021 om 09:31
   Blijven we doorgaan? Wordt vervelend
  Net zoals jouw reacties...altijd en overal...pffg
 • 24 Sep 2021 om 09:31
  Blijven we doorgaan? Wordt vervelend
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›