Feyenoord-fans zongen Joey Veerman toe: ''Leuk om te horen''

3
Feyenoord-fans zongen Joey Veerman toe: ''Leuk om te horen''

Joey Veerman werd tijdens het duel tussen Feyenoord en SC Heerenveen toegezongen door de supporters van de Rotterdammers. "Volgend jaar hier", zo galmde door De Kuip.

"Dat hoor je ook en dat is leuk om te horen", reageert Veerman bij ESPN. "Maar over de laatste transferperiode is genoeg gezegd. Ik heb het hier (bij SC Heerenveen, red.) prima naar mijn zin, ik ben blij dat de transfermarkt dicht is."

Veerman baalt van het resultaat tegen Feyenoord (3-1). "Ik denk dat we veel mogelijkheden hebben gehad, alleen de laatste bal vaak verkeerd speelden. Dat is wel frustrerend", vertelt Veerman. "Uiteindelijk komen we er een paar keer gevaarlijk door, alleen is dat weinig tegen een topclub."

Afgelopen zomer werd Veerman in verband gebracht met verschillende clubs. Ook Feyenoord leek even in de race te zijn voor de creatieveling van SC Heerenveen. Uiteindelijk kwam het niet van een overstap.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Sep 2021 om 13:29
    Goed interview. Mag ook gezegd worden.
  • 23 Sep 2021 om 12:24
    Hoppa, verkoopprijs kan weer 2 miljoen opgeschroefd worden:)
  • 23 Sep 2021 om 11:33
    Zeker om hem te beïnvloeden hahah, maar hij was gelukkig goed bezig.Hij zal alles geven om een transfer te bewerkstelligen in de winter.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›