''Kostte energie om SC Heerenveen voetballen onmogelijk te maken''

0
''Kostte energie om SC Heerenveen voetballen onmogelijk te maken''

Feyenoord-trainer Arne Slot zag zijn ploeg woensdagavond winnen van SC Heerenveen. Nadat er afgelopen zondag van PSV gewonnen werd, moesten ook de Friezen er aan geloven (3-1).

"Als je zondag in Eindhoven gespeeld hebt, is het heel lekker als je de volgende wedstrijd vroeg op voorsprong komt", vertelt Slot in gesprek met ESPN. "Ik vond het heel knap dat ze het na zondag met deze intensiteit 90 minuten vol hebben gehouden. Ik werk natuurlijk nog niet zo lang met dit team, dus het is even zien hoe we reageren op zulke wedstrijden. Ze moesten er energie in stoppen om Heerenveen het voetballen onmogelijk te maken en dat hebben ze gedaan."

Feyenoord speelde met veel intensiteit. "Het is een intensieve manier van spelen, maar volgens mij vindt iedereen dit leuk. Ook de supporters. We hebben in deze wedstrijd wel meer weggegeven dan in andere wedstrijden, dus het is niet gek dat we een tegengoal hebben gekregen. Gelukkig zijn we beloond met een mooie goal van Linssen en een overwinning", aldus Slot.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›