Jansen ziet lichtpuntjes: ''We kunnen mooie stappen maken''

5
Jansen ziet lichtpuntjes: ''We kunnen mooie stappen maken''

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen zag zijn ploeg woensdagavond met 3-1 onderuit gaan tegen Feyenoord. Ondanks de nederlaag is de oefenmeester tevreden over de prestatie van zijn team.

"Bij vlagen voetballen we echt heel goed mee", vertelt Jansen in gesprek met Omrop Fryslân. "Tegelijk is het een bevestiging dat we ook nog niet zo ver zijn. We moeten leren omgaan met de intensiteit die zijn brengen, dat moeten we nog ontwikkelen. Maar we kunnen mooie stappen maken."

Jansen vervolgt: "Na een minuut of 20 komen we er namelijk voetballend steeds beter in. We hadden goede momenten. Het stokt alleen soms bij de eindpass. Net niet het goede overzicht. Dat is een stukje kwaliteit."

"We hebben een elftal dat uit het niets kansen kan creëren en goals kan maken. Maar daarna maakt Feyenoord toch de 3-1, al ging daar volgens mij een overtreding op Sven van Beek aan vooraf. Jammer dat de 3-1 zo snel viel, anders had ik Van Beek naar voren gebracht als stormram. Maar zo ver is het niet gekomen", aldus Jansen.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Sep 2021 om 12:57
  • Quote van 23 Sep 2021 om 08:08
   "We moeten onszelf blijven ontwikkelen" zullen we horen tot speelronde 31, daarna is het nog niet gelukt.
  Eens, en met een beetje voetballende ploeg tegenover ons of ééntje met de nodige agressie en we zijn kansloos. Musaba, v Ewijk en af en toe Madsen zijn wel mooie verbeteringen maar is niet genoeg. Een scorende spits zou wonderen doen.
 • 23 Sep 2021 om 10:43
  Het zou een keer mooi zijn als JJ als coach eens stappen gaat maken. Ik zie in hem nog steeds dezelfde trainer als 2 jaar terug. Denk ook niet dat er nog meer in zit met JJ.
 • 23 Sep 2021 om 08:31
  Sven had direct na de 2-1 mee naar voren gemoeten. Dat was al de 82e minuut. Vol onder druk zetten dan. Net fan dat benauwde!
 • 23 Sep 2021 om 08:09
  Geen spits, geen doelpunten
 • 23 Sep 2021 om 08:08
  "We moeten onszelf blijven ontwikkelen" zullen we horen tot speelronde 31, daarna is het nog niet gelukt.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›