Trauner kijkt vooruit: ''Totaal andere wedstrijd tegen Heerenveen''

2
Trauner kijkt vooruit: ''Totaal andere wedstrijd tegen Heerenveen''

Gernot Trauner heeft de blik alweer gericht op de volgende wedstrijd van Feyenoord: woensdagavond tegen SC Heerenveen. De Oostenrijkse verdediger is sinds zijn transfer naar Rotterdam onbetwiste basisspeler.

"We moeten laten zien dat we een goed team zijn en op die manier regelmatig goed kunnen presteren. Het is aan ons om dat te laten zien. Ik hoop dat we winnen. Ik kijk ernaar uit om weer in De Kuip te mogen spelen voor onze supporters", begint Trauner bij Feyenoord TV. "Ik verwacht in ieder geval een totaal andere wedstrijd dan tegen PSV. Onze coach heeft een goede visie, als we een goed strijdplan hebben dan kunnen we ze verslaan. Het valt of staat met hard ervoor werken."

Zondag won Feyenoord nog met 0-4 van PSV. "We hebben zondag een goede prestatie neergezet. Ik denk dat we het prima hebben gedaan. Het was niet eenvoudig om daar te winnen. De verschillen waren klein, maar ik denk dat we op het juiste moment scoorden. Het was een goede dag voor ons, maar we moeten uiteraard gefocust blijven", vervolgt de Oostenrijker.

Voor SC Heerenveen zal het moeilijk worden de defensie te passeren. De defensie met Trauner, Marcos Senesi en Justin Bijlow is al zeven duels zonder tegengoals. "Daar zijn we erg trots op. Het is niet eenvoudig om zeven wedstrijden geen tegendoelpunten te incasseren. Maar het gaat niet alleen om ons, alle spelers verdedigen goed mee. Het is een teamprestatie, we doen het niet alleen."

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Sep 2021 om 19:55
    De verdediging staat als een huis bij Feyenoord. Vraag me sowieso af of we daar kunnen scoren.
  • 22 Sep 2021 om 13:43
    Hoop een goed resultaat maar ik vrees 3-1
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›