De Vries voorspelt: ''Die gaat in de ploeg komen voor Kongolo''

3
De Vries voorspelt: ''Die gaat in de ploeg komen voor Kongolo''

De nieuwelingen die SC Heerenveen deze zomer hebben gehaald maken tot nu toe allemaal een prima indruk, met centrumverdediger Sven van Beek voorop. Maar ook spelers als Milan van Ewijk en de gehuurde Nicolas Madsen en Anthony Musaba lijken goed bezig.

"Ze hadden natuurlijk nagenoeg geen geld. Voor Milan van Ewijk hebben ze vijf ton betaald en op zich is dat best wel een bedrag voor een rechtsback - zeker als je weinig geld hebt - maar die jongen manifesteert zich fantastisch. Die is echt beter dan Sherel Floranus", constateert clubwatcher Sander de Vries bij KOKO Radio, de podcast van de Leeuwarder Courant.

"Sven van Beek is beter dan Jan Paul van Hecke in de zin van dat hij ook rustiger is. Het zijn beide karakterjongens maar Van Beek is gewoon verder in zijn ontwikkeling en dat is gezien zijn leeftijd ook logisch. Ik vond Nicolas Madsen (gehuurd van FC Midtjylland, red.) ook goed spelen tegen Groningen en die gaat gewoon in de ploeg komen voor Rodney Kongolo", vermoedt De Vries.

De van AS Monaco gehuurde Anthony Musaba kwam tegen FC Groningen nog niet in actie, maar lijkt op het eerste oog ook een versterking. "Die heb ik gezien op de training, dat is echt een beest. Die is zo verschrikkelijk snel", aldus De Vries. "En met Stevanovic hebben ze ook een talentvolle vleugelaanvaller gehaald."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Sep 2021 om 16:25
  • Quote van 17 Sep 2021 om 16:00
   Weinig in aantal spelers of transferwaarde?
  Dat zal om transferwaarde gaan, maar wanneer we een solide ploeg hebben staan is de kans best aanwezig dat we hoger eindigen dan vorig jaar. En dat zou meer geld op moeten gaan leveren wat dan ook meer geld voor investering kan zijn. Gewoon een goed seizoen draaien, niet teveel wisselingen, Kongolo eruit laten, Kaib direct weer in de basis wanneer hij hersteld is en ik denk dat we best hoge ogen scoren kunnen.
 • 17 Sep 2021 om 16:00
  • Quote van 17 Sep 2021 om 15:34
   Leuk allemaal, zeker wel goede spelers, maar helaas weinig eigen vermogen dat op het veld staat.
  Weinig in aantal spelers of transferwaarde?
 • 17 Sep 2021 om 15:34
  Leuk allemaal, zeker wel goede spelers, maar helaas weinig eigen vermogen dat op het veld staat.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›