SC Heerenveen zoekt nog keeperstrainer: ''Kiezen voor kwaliteit''

1
SC Heerenveen zoekt nog keeperstrainer: ''Kiezen voor kwaliteit''

SC Heerenveen heeft Peter Reekers en Ole Tobiasen maandagmiddag gepresenteerd als nieuwe assistent-trainers. Daarmee is de technische staf nog niet compleet.

De club uit Friesland zoekt nog een nieuwe keeperstrainer en teammanager. Technisch manager Ferry de Haan hoopt die vacante posities snel in te vullen. "Maar we kiezen voor kwaliteit. Dan moet je accepteren dat je soms iets meer tijd nodig hebt", zegt De Haan in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Hij is in ieder geval blij met het aantrekken van Reekers en Tobiasen, die echter ook ooit op eigen benen willen staan. "Maar dat is alleen maar goed", meent De Haan. "Ambitie past namelijk bij Heerenveen. Wanneer Ole of Peter in de toekomst een baan als hoofdtrainer ambieert, juich ik dat alleen maar toe."

Dat SC Heerenveen kiest voor twee 'sterke' assistent-trainer heeft volgens De Haan 'helemaal niets' te maken met de positie van De Haan. "We hebben met Ole en Peter alleen gesproken over een rol als assistent-trainer. Johnny is bovendien meegenomen in het proces. Hij heeft met beide mannen ook individueel gesproken. We denken dat we een complementaire technische staf hebben."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Jun 2021 om 23:25
    Vandenbussche!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›