Janssen prefereert Ajacied in basis: ''Waarom laat je hem niet staan?''

3
Janssen prefereert Ajacied in basis: ''Waarom laat je hem niet staan?''

Theo Janssen wil verandering zien op het middenveld in aanloop naar de wedstrijd tegen Noord-Macedonië. Hij heeft graag dat Ryan Gravenberch begint ten koste van voormalig SC Heerenveen-middenvelder Marten de Roon. 

''De Roon heeft natuurlijk een gele kaart. Misschien dat hij daarom een beetje het risico wil weghalen'', aldus Janssen bij NOS Studio Europa. ''Maar als Gravenberch een hele goede wedstrijd speelt, waarom zou hij hem niet laten staan? Al heeft De Roon het in de tweede wedstrijd prima gedaan.''

De middenvelder van Atalanta kreeg na de oefenwedstrijden en de wedstrijd tegen Oekraïne stevige kritiek te verduren. De oud-Heerenvener verloor vaak de bal en veel passes kwamen niet aan op bestemming. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Jun 2021 om 17:46
  Volgens mij is het dus precies andersom dan wat hier staat. Tegen Oekraine deed hij het gewoon goed, met onderscheppingen en passes naar voren. Tegen Oostenrijk daarentegen deed hij het minder, met veel balverlies..
  Dus of dit artikel klopt niet, of Jansen heeft weinig verstand van voetbal.
  Maar wat is er met de analisten vandaag de dag aan de hand? Allemaal van die dikke koppen? Sneijder, van der Vaart? Ik schrok er gewoon van, toen ik net van der Vaart zag.
 • 21 Jun 2021 om 10:52
  Die lui daar op tv willen alleen maar spelers die opgeleid zijn bij Ajax en toloreren ook een paar PSV en Feyenoorders. De Rest willen ze het liefst uit de selectie zoals De Roon, Weghorst en Dumfries!
 • 21 Jun 2021 om 09:23
  Gravenberch is een goede speler, maar wanneer hij basis klant wordt, zal dat ten koste gaan van Frenkie de Jong, die zal dan meer defensieve taken op zich moeten nemen, we zullen het zien vanavond.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›