Kieft vol lof: ''Reken maar dat de clubs in de rij staan''

0
Kieft vol lof: ''Reken maar dat de clubs in de rij staan''

Denzel Dumfries maakte donderdagavond zijn tweede EK-goal voor het Nederlands elftal. Rene van der Gijp denkt dat de oud-verdediger van SC Heerenveen aan de vooravond van een fraaie transfer staat.

"Die Dumfries denkt nu natuurlijk wel: Als ik er dadelijk drie tegen Noord-Macedonië inschiet, dan ben ik topscorer aller tijden van Nederland, dan ga ik zelfs Johan Cruijff voorbij", begint Van der Gijp in De Oranjezomer. "Natuurlijk staan die clubs voor hem in de rij."

Van der Gijp vergelijkt Dumfries vervolgens met Engeland-verdediger Kyle Walker. "Daar is een godsvermogen voor betaald (zestig miljoen euro, red.). Dat is wel een beetje een dommige voetballer. In de Nederlandse competitie is de ondergrens bij Dumfries soms wel slecht af en toe. Dat hij ver weg kan duiken. Dat moet hij wel een beetje opkrikken als je naar een grotere club gaat", besluit Van der Gijp.

Ook tafelgenoot Wim Kieft denkt dat Dumfries een transfer gaat maken. "Reken maar dat de clubs in de rij staan voor zo'n back." Onder meer Everton, Internazionale en Bayern München werden al gelinkt aan Dumfries.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›