KNVB maakt programma bekend: drie wijzigingen bij SC Heerenveen

1
KNVB maakt programma bekend: drie wijzigingen bij SC Heerenveen

De KNVB heeft vrijdagmiddag het definitieve competitieprogramma voor komend seizoen bekendgemaakt. Drie uitwedstrijden van SC Heerenveen zijn gewijzigd.

Het duel tussen FC Utrecht en SC Heerenveen in speelronde 10 is op zaterdag 23 oktober vervroegd van 20.00 uur naar 18.45 uur. De uitwedstrijd tegen NEC op zaterdag 6 november is verplaatst van 18.45 uur naar 21.00 uur. Het duel tussen FC Twente en SC Heerenveen in speelronde 19 is zelfs een dag verplaatst, van zondag 16 januari (14.30 uur) naar zaterdag 15 januari (20.00 uur).

SC Heerenveen opent het seizoen op vrijdag 13 augustus met een uitwedstrijd tegen promovendus Go Ahead Eagles. "Afgelopen seizoen was het spannend of de competities vanwege de coronapandemie op tijd kon worden uitgespeeld. Dat is gelukt en voor het komend seizoen ziet het er weer een stuk rooskleuriger uit", zegt Jan Bluyssen, manager competitiezaken betaald voetbal bij de KNVB.

"Zoals elk jaar hebben we naar alle betrokkenen geluisterd en geprobeerd het competitieprogramma zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en struikelblokken van iedereen. Alle partijen hebben zich weer zo flexibel mogelijk opgesteld, daar zijn we ze dankbaar voor. Laten we hopen op een spannend en spectaculair seizoen 2021/'22", aldus Bluyssen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jun 2021 om 13:28
    Ik ben benieuwd hoe het zit met uit wedstrijden. Ik wil wel graag naar Deventer toe namelijk. Ik hoop dat dat ook volle bak open gaat dan.