Hake: ''Gaan naar Heerenveen om die wedstrijd te winnen''

2
Hake: ''Gaan naar Heerenveen om die wedstrijd te winnen''

SC Heerenveen speelt zaterdag tegen FC Utrecht in de 32ste speelronde van de Eredivisie. Rene Hake, trainer van de Domstedelingen, denkt dat het voor zijn ploeg een lastige wedstrijd gaat worden in Friesland.

"We hebben nog genoeg dingen waar we veel aandacht aan moeten besteden", begint de trainer. "Dat was wisselend qua uitvoering, dus we hebben nog voldoende om aan te werken. Maar ondanks dat we tegen Willem II een moeizame wedstrijd speelden hebben we wel gewonnen. Dat is het belangrijkste."

"Je moet er altijd bovenop blijven zitten, want je moet altijd het maximale blijven vragen", zegt de oefenmeester. "Elke dag weer, elke wedstrijd weer, elke training weer. In dat opzicht is er geen enkele reden om rustig aan te doen. Er is nog genoeg te verbeteren is ons spel, waar we veel aandacht aan moeten besteden."

"Ook zonder de Veermannen hebben ze bij PSV een punt gepakt", gaat Hake verder over de tegenstander van morgen. "De spelers die dat resultaat hebben gehaald beschikken over voldoende kwaliteit. We gaan naar Heerenveen om die wedstrijd te winnen en het zal ons een boost geven als we ook deze in een goed resultaat kunnen omzetten. Daar gaan we alles een doen", besluit de hoofdtrainer.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 May 2021 om 09:21
  • Quote van 7 May 2021 om 20:54
   Beste Hake, dat zal helaas niet gaan lukken.
  Oeioei...jij durft !?
 • 7 May 2021 om 20:54
  Beste Hake, dat zal helaas niet gaan lukken.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›