Verbazing over uitspraken Driessen: ''De allergrootste onzin''

0
Verbazing over uitspraken Driessen: ''De allergrootste onzin''

Valentijn Driessen vertelde vrijdag dat Joey Veerman bij Jong Oranje ontbreekt vanwege heimwee. Zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg ontkent de berichten van de chef voetbal van de Telegraaf.

"Ik weet bij God niet waar Valentijn dat vandaan haalt", laat Bruinenberg weten bij Voetbalzone. "Ik denk dat hij zijn bronnen beter moet checken dan dat hij heeft gedaan blijkbaar. Want dit is natuurlijk de allergrootste onzin die er is. Joey zou dan ook niet met Heerenveen op trainingskamp kunnen, wat hij gewoon doet. Het is sowieso een raar verhaal."

"Laat even duidelijk zijn dat dat dus niet het geval is", vervolgt de zaakwaarnemer. "Wij hebben natuurlijk een paar maanden geleden een statement naar buiten gebracht, samen met Joey, waarin duidelijk wordt aangegeven dat Joey de tijd die voor interlandvoetbal wordt gebruikt wil gebruiken voor privéredenen."

Bruinenberg hoopt dat diens privacy gerespecteerd kan worden. "Ik snap ook niet zo goed waarom privé niet gewoon privé kan blijven en dat dat niet gewoon gerespecteerd kan worden. Maar dat is gewoon het geval. Er is absoluut geen sprake van heimwee of iets dergelijks. De reden is privé en die willen we ook privé houden"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!