Corona slaat toe bij PEC Zwolle: zeven spelers missen 'SC Heerenveen'

1
Corona slaat toe bij PEC Zwolle: zeven spelers missen 'SC Heerenveen'

PEC Zwolle reist zaterdagmiddag gehavend af naar Friesland voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Bij de ploeg van trainer Bert Konterman ontbreken maar liefst zeven spelers.

Corona heeft toegeslagen in de hoofdstad van Overijssel. Daarnaast zijn er een aantal blessuregevallen bij PEC Zwolle. Konterman kan zaterdag sowieso niet beschikken over Eliano Reijnders, Thomas Buitink, Destan Bajselmani, Virgil Misidjan, Immanuel Pherai, Daijiro Chirino en Sai van Wermeskerken, dat meldt De Stentor.

Er was voor PEC Zwolle ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Benson Manuel en Rico Strieder keren namelijk terug in de wedstrijdselectie. Daarnaast is Mustafa Saymak weer klaar voor een volledige wedstrijd. Konterman hoopt dat PEC Zwolle had niveau van de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen kan evenaren.

In februari won PEC Zwolle met 4-1 van SC Heerenveen. "Dat was zonder meer één van de leukste eredivisiewedstrijden van de laatste jaren", aldus Konterman. "Er zat leven in, passie, strijd. Qua beleving was dat voor mij een mooie graadmeter."

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Mous; Van Polen, Kersten, Lam, Paal; Nakayama, Drost, Huiberts; Manuel, Tedic en Van Duinen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2021 om 20:02
    Waren Veerman en Veerman wel bij de laatste training. Heb ze in het filmpje niet gespot. Of was een Volendamse feestdag waardoor ze er niet waren ;-)