De Vries: ''Er klopte heel veel, behalve de afwerking''

1
De Vries: ''Er klopte heel veel, behalve de afwerking''

Clubwatcher Sander de Vries zag dat SC Heerenveen Ajax goed partij wist te bieden. Joey Veerman speelde weer eens op ‘zes’ en maakte een ijzersterke indruk in het duel met de koploper.

"Veerman was echt fantastisch", begint De Vries bij KOKO Radio. "Hij stond eindelijk op de plek waar hij het liefste voetbalt. Dat is de verdedigende middenvelder. Daar heeft hij de voorbijgaande maanden ook geregeld discussies over gehad met Johnny Jansen, want die zette hem dan als linksbuiten neer met een vrije rol. Ik denk als je Veerman zo zag spelen dan denk ik dat Veerman de rest van het seizoen op ‘zes’ blijft staan."

De Vries vond dat SC Heerenveen ook als team een uitstekende indruk maakte. "Je weet dat je tien keer tegen Ajax speelt je negen keer verliest. Alleen je mag in ieder geval wel verwachten dat Ajax je voelt en dat je meedoet. Dit was een wereld van verschil”, doelt De Vries op het bekerduel met Ajax.

"Henk Veerman had er eentje moeten maken, absoluut. Wat een kansen. Minimaal één. Als je ook zag hoe hij die derde bal naast jaste…. Zo weinig controle weet je wel. Hartstikke jammer. Als je tegen Ajax wilt stunten moet alles kloppen. Er klopte bij Heerenveen heel veel, behalve de afwerking", besluit de clubwatcher.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Apr 2021 om 17:58
    Dat klopt.
Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›