Derksen vol lof: ''Denk dat ze nu de hoofdprijs moeten betalen''

0
Derksen vol lof: ''Denk dat ze nu de hoofdprijs moeten betalen''

SC Heerenveen verloor afgelopen weekend in eigen huis met 1-2 van Ajax en Johan Derksen toonde zich maandagavond kritisch over het optreden van aanvoerder Henk Veerman. 

"Ik heb die lange Veerman (Henk, red.) alleen maar prachtige kansen zien missen", sprak hij bij Veronica Inside. "Die Joey speelt de sterren van de hemel en hij schopt ze naast of over, met die grote voeten. Heel Nederland heeft natuurlijk zitten slapen, behalve Heerenveen, want die jongen (Joey, red.) speelde gewoon in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Volendam", blikt Derksen terug.

"En AZ gaat scouten over de hele wereld, maar bij Volendam zijn ze nooit geweest. En ik denk dat ze nu de hoofdprijs moeten betalen als ze hem willen hebben. Ik zou hem liever hebben dan Koopmeiners, hoor", vervolgt hij. "Ik heb ernstige twijfels bij Koopmeiners: in de Nederlandse competitie met ruimte (is Koopmeiners wel aardig, red.). Balletje aannemen, een keer draaien... Ik vind dat Veerman veel meer heeft met beslissende passes en zo", besluit Derksen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›