Schöne is realistisch: ''Dat was geen excuus voor ons slechte spel''

3
Schöne is realistisch: ''Dat was geen excuus voor ons slechte spel''

SC Heerenveen won gisteren na een moeizame wedstrijd toch met 3-0 van ADO. Lasse Schöne wilde na afloop geen excuses verzinnen voor het slechte spel. 

Hij gaf bij ESPN aan dat de Friezen de aanval wilden zoeken. "Wij wilden graag vooruit drukken en de bal in de ploeg houden. Dat lukte wel de eerste twintig minuten, maar daarna niet meer denk ik. Ja, en de laatste tien. Maar het was van onze kant voor het grootste gedeelte niet best."

"We stonden niet altijd goed", weet hij. "Zij konden soms veel te makkelijk de vrije man vinden. Daardoor liepen we achter de bal aan en als we de bal wel hadden waren we hem te snel kwijt. In het laatste deel begonnen we wel meer te bewegen. Dat deden we in het hele middenstuk niet."

Schöne wist dat de bekerwedstrijd van woensdag nog in de benen kon zitten, maar hij zag dat niet als een probleem. "We zijn fit genoeg maar misschien kan vermoeidheid een beetje een rol spelen. Maar dat was geen excuus voor ons slechte spel. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Mar 2021 om 15:33
  • Quote van 7 Mar 2021 om 11:24
   Deed jij ook mee Lasse?
  Gaf op einde nog paar prima steekballen op henkie
 • 7 Mar 2021 om 12:35
  • Quote van 7 Mar 2021 om 11:24
   Deed jij ook mee Lasse?
  Ik snap deze niet echt . Alleen al op basis van de titel , kun je zelf toch ook wel opmaken dat Lasse vond dat hij zelf ook slecht speelde. Met we bedoeld hij gewoon het team als geheel inclusief zichzelf.
 • 7 Mar 2021 om 11:24
  Deed jij ook mee Lasse?
Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›