Boeringa: ''Bijna de helft staat op de nominatie te vertrekken''

1
Boeringa: ''Bijna de helft staat op de nominatie te vertrekken''

Bijna een jaar geleden speelde SC Heerenveen ook tegen Ajax in het eigen Abe Lenstra stadion. Clubwatcher Reon Boeringa ziet dat de ploeg van Johnny Jansen een complete metamorfose heeft ondergaan.

"Komende zomer zullen de veranderingen groot zijn. Van de verwachte basiself voor woensdag staat bijna de helft op de nominatie te vertrekken", zo schrijft Boeringa in Voetbal International. "Zo is Van Hecke gehuurd, heeft Schöne een aflopend contract, heeft Joey Veerman aangegeven dat hij toe is aan een stap hogerop en maakt de contractsituatie van Dresevic en Van Bergen (allebei tot 2022) een transfer komende zomer waarschijnlijk."

"Zo markeert het duel van woensdagavond voor Heerenveen een kans om geschiedenis te schrijven. Wordt de bekerfinale gehaald en daarin Vitesse verslagen, dan zijn de Friezen tijdens het seizoen 2021/22 immers gegarandeerd van Europa League-deelname", vervolgt de journalist.

Ook komende zomer gaat er desondanks weer veel gebeuren op transfergebied. "Het is een uitermate prikkelend vooruitzicht voor de mannen die woensdag in het Abe Lenstra Stadion aan de aftrap verschijnen, ondanks de wetenschap dat het gros van het elftal voor die tijd misschien allang weer vertrokken zal zijn."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Mar 2021 om 19:27
    Tsja dit is toch elk seizoen weer het geval
Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›