Ten Hag over oude bekenden: ''Wij kennen ze van haver tot gort''

0
Ten Hag over oude bekenden: ''Wij kennen ze van haver tot gort''

Erik ten Hag kijkt met vertrouwen uit naar de bekerwedstrijd van vanavond tegen SC Heerenveen. De trainer van Ajax hoopt zich met de Amsterdammers te gaan plaatsen voor de finale tegen Vitesse.

"Het is een wedstrijd op zich, een finale. Het is do or die. Voor sommige spelers is dit de enige kans in hun leven om een prijs te winnen. Dat brengt andere krachten los. In Heerenveen gaat het al een hele tijd nergens anders over dan die bekerwedstrijd. Zij zullen op scherp staan, dus wij moeten nog meer doen om die wedstrijd te winnen", aldus Ten Hag tijdens de persconferentie van Ajax.

"Wij kunnen ook het gevecht aangaan. Daar zijn we juist sterk in. Je weet hoe wij willen voetballen, maar wij kunnen op twee manieren winnen. Onze eerste intentie is om goed te voetballen, maar wij weten ook dat het veld in Heerenveen niet goed is", vervolgt de Ajax-trainer. "Dan moet je slim zijn en daar rekening mee houden."

Ten Hag treft bij SC Heerenveen Lasse Schöne en Siem de Jong. "Natuurlijk maakt dat iets uit. Het zijn twee hele goede voetballers en we willen van ze winnen. Wij zullen daar rekening mee houden. Wij kennen ze van haver tot gort. Wij weten wat hun sterktes zijn en dat zijn er nogal wat. Maar we weten ook waar hun zwaktes liggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›