''Schöne is nu al met Joey de beste voetballer bij SC Heerenveen''

0
''Schöne is nu al met Joey de beste voetballer bij SC Heerenveen''

De terugkeer van Lasse Schöne bij SC Heerenveen kwam behoorlijk onverwachts en hoewel de ervaren middenvelder nog maar twee duels in de benen heeft, is zijn meerwaarde al direct duidelijk. De vraag is vooral: voor wie hij moet gaan spelen?

Sportverslaggever Roelof de Vries is in elk geval een fan van Schöne. "Je kon (tegen AZ, red.) meteen zien dat hij nog steeds heel goed kan voetballen. Hij was volgens mij ook best wel fit, al heeft hij zeven maanden niet gevoetbald bij Genoa. Hij was niet meteen formidabel maar ik denk dat hij samen met Joey nu al de beste voetballer is bij Heerenveen", vertelt De Vries in de Sportcast van Omrop Fryslân.

De Friese clubwatcher denkt dat het niet heel veel uitmaakt waar Schöne komt te spelen. "Dat maakt niet uit. Zet hem gewoon ergens neer op het middenveld en hij is goed", vervolgt De Vries, die verwacht dat Rodney Kongolo zijn basisplek zal gaan verliezen. "Ja, precies. Halilovic vind ik echt een versterking, is nog wel wat slordig maar is wel zeker van zijn basisplaats."

"Over Joey Veerman hoeven we het niet te hebben. Aan Kongolo begin ik me steeds meer te irriteren, omdat ik vind dat hij écht goed kan voetballen. Maar hij laat het zo weinig zien!", besluit De Vries.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›