Kökcü kent belang van bekerduel: ''We moeten ons revancheren''

4
Kökcü kent belang van bekerduel: ''We moeten ons revancheren''

Feyenoord reist woensdag af naar het Abe Lenstra stadion, waar het in de kwartfinale van de KNVB Beker gaat spelen tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers kunnen weer beschikken over Orkun Kökcü.

"Ik merk wel dat ik voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd heb gespeeld. Het moet goedkomen voor morgen", begint Kökcü bij Feyenoord TV. "Ik voel wel dat ik twee maanden aan de kant heb gestaan. Een wedstrijd voelt anders dan een training. Ik hoop dat ik morgen net als zondag weer minuten kan maken."
 
Feyenoord kan zich in Friesland plaatsen voor de halve finales tegen Ajax. "We weten dat we ons moeten revancheren op die 3-0. Daar gaan we alles aan doen. Als je wint sta je in de halve finale. Het zijn nog maar drie wedstrijden en dan kun je je al kwalificeren Europees. Het is echt een belangrijke wedstrijd. We weten dat morgen het belangrijkste is. Daarna zien we wel. Hopelijk kunnen we ons dan voorbereiden op Ajax."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Feb 2021 om 23:31
  Soms ook prima als de tegenstander te graag wil. Gaan hopelijk te geforceerd en te gehaast voetballen. In ieder geval zorgen dat je lang zonder tegengoals door komt, een snelle achterstand van ons geeft Feyenoord vleugels..ik denk dat het op strafschoppen uit draait en hopelijk valt het kwartje dan de goede kant op :-)
 • 16 Feb 2021 om 22:13
  Hoop op een stunt, maar denk 1-2
 • 16 Feb 2021 om 20:05
  • Quote van 16 Feb 2021 om 18:36
   Maken we er 2-0 van.... Kan ik ook wel mee leven
  Desnoods 1-0, we zijn de moeilijkste niet
 • 16 Feb 2021 om 18:36
  Maken we er 2-0 van.... Kan ik ook wel mee leven