Schöne legt uit: ''Iedereen weet wel hoe ik over Ajax denk''

0
Schöne legt uit: ''Iedereen weet wel hoe ik over Ajax denk''

Lasse Schöne tekende vrijdag een contract tot het einde van het seizoen bij SC Heerenveen. De Deen hield de laatste tijd zijn conditie op peil bij Ajax, maar een terugkeer in Amsterdam zat er niet in.

"Dat was niet de instelling, nee", vertelde Schöne vrijdag op de persconferentie van SC Heerenveen. "Je wilt je op de trainingen laten zien en dat deed ik ook. Ik ken de club goed en ik heb daar een fantastische tijd gehad. Iedereen weet wel hoe ik over Ajax denk. De intentie was er om fit te worden en dat is allemaal super gegaan. Ik ben blij dat ik mocht meetrainen. Dat is niet vanzelfsprekend.

"Maar een contract was niet de insteek." Maar of Schöne zelf weer bij Ajax wilde spelen? "Ik bepaal de gang van zaken bij Ajax niet", lacht de Deense spelverdeler. "Maar ik was daar puur om te trainen. Ik heb wel gesprekken met de trainer gehad, maar dat ging niet over of ik daar zou blijven."

"Het is mooi dat de supporters hadden gezien dat ik was teruggekeerd. Dat ik bij Heerenveen meer speeltijd krijg, is een overweging geweest. Maar ik moet het hier ook laten zien", aldus Schöne.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!