Advocaat vol verbazing: ''Wissels moeten in de kleedkamer blijven''

0
Advocaat vol verbazing: ''Wissels moeten in de kleedkamer blijven''

De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in de KNVB Beker lijkt vooralsnog door te gaan. De voorspelling is dat de temperatuur donderdagavond richting de -20 graden gaat en dus vindt Dick Advocaat spelen onverantwoord.

"Nu is er geen sneeuwval, al denk ik als de temperatuur rondom -20 is of het dan zinvol is om te spelen. Ik vind van niet. De spelers hebben het er minst last van, maar als je weet hoeveel mensen er omheen lopen, dat zijn er veel", aldus Advocaat op de persconferentie van Feyenoord.

"Ik hoorde de dokter van de KNVB al zeggen dat de wisselspelers in de kleedkamer moeten blijven zitten. Dat hoort toch niet bij het voetbal. Goed inpakken en dat soort dingen. Kom dan met zinvolle opmerkingen", vervolgt de oefenmeester van de Rotterdammers.

Advocaat denkt dat zijn spelers klaar zijn voor de wedstrijd. "Wij staan er zo in, als er gespeeld moet worden gaan we spelen en we gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden. Ik maak mij geen zorgen om de gezondheid van mijn spelers. Dat geloof ik ook niet. Het zijn allemaal fitte jongens en fitte spelers. Daar kan niks mee gebeuren. We wachten af wat er gebeurd en dan horen we het wel."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!