Vertrouwen bij VVV-trainer De Koning: ''Er is absoluut wat te halen''

0
Vertrouwen bij VVV-trainer De Koning: ''Er is absoluut wat te halen''

Hans de Koning denkt dat zijn ploeg zondag een goede kans maakt op een resultaat tegen SC Heerenveen. De Friezen wisten al negen wedstrijden op rij niet meer te winnen in de Eredivisie.

"Tegen Heerenveen is absoluut wat te halen. Kijk, hun individuele kwaliteiten zijn bij iedereen bekend. Ze beschikken over de tandem Veerman en Veerman, én hebben snelle buitenspelers. Hun kracht is dat ze dodelijk kunnen zijn in de omschakeling. Maar uiteindelijk hebben wij daar zelfs met negen man nog kansen gecreëerd. We krijgen wel mogelijkheden om tegen ze te voetballen", aldus De Koning op de website van VVV-Venlo.

"Dat zie je donderdag ook tijdens hun wedstrijd tegen RKC. Die hadden een goede spelopvatting, RKC kan daar zomaar winnen. Voor ons blijft het van wedstrijd tot wedstrijd kijken en we zijn altijd afhankelijk van de vorm van de dag. Wij zitten onmiskenbaar in een goede flow. Bij Heerenveen zijn ze niet tevreden. Maar wat bepalend is, is de energie die je er zelf in steekt", vervolgt hij.

VVV-Venlo kan niet beschikken over Vito van Crooy, die is geschorst. "Voorin gaan we ‘m missen. Maar we hebben daar een paar opties. Verder wil je het achterop zo goed mogelijk laten staan. Dat is vertrouwd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›