Van Bergen: ''Misschien te veel twijfel of geen vertrouwen''

2
Van Bergen: ''Misschien te veel twijfel of geen vertrouwen''

SC Heerenveen speelde donderdagavond in het eigen Abe Lenstra Stadion gelijk tegen RKC Waalwijk. Aanvaller Mitchell van Bergen zag dat SC Heerenveen veel problemen had met de laagvlieger.

"We zitten niet in een beste flow. Ook in deze wedstrijd was het net niet goed genoeg en dan zie je dat we gelijkspelen tegen RKC. Dat is kut", zijn de duidelijke woorden van Van Bergen tegenover SC Heerenveen TV. "Maar we moeten naar elkaar toe gewoon positief blijven. Dat is misschien wel het belangrijkste. We moeten voor elkaar strijden en niet verzaken als iets fout gaat."

Tegen RKC Waalwijk loerde SC Heerenveen vooral op de tegenaanval. "Onze kwaliteiten liggen in de counter en ik vind dat we er wel redelijk uitkomen", geeft Van Bergen aan. "Alleen voor de goal is het, ook van mezelf, net niet goed genoeg. Misschien is er iets te veel twijfel of geen vertrouwen, ik weet het niet", besluit hij.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2021 om 18:38
    Laat hem maar op rechts spelen, vele malen beter dan op links.
  • 15 Jan 2021 om 18:12
    Net niet goed genoeg. Je moet gewoon gaan en niet nadenken. Nu denkt ie elke keer zo lang na dat het uiteindelijk weer een tikkie terug speelt naar Woudenberg die dan weer een tikkie terug speelt naar Mulder en zo zijn we weer aan de andere kant van het veld.
Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›