''Hebben SC Heerenveen gedwongen tot counteren, of dat niet raar is?''

0
''Hebben SC Heerenveen gedwongen tot counteren, of dat niet raar is?''

SC Heerenveen speelde donderdagavond een pijnlijke wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Friezen speelden met 1-1 gelijk, maar mochten na afloop niet klagen met een punt.

RKC Waalwijk was, na een vroege goal van Henk Veerman, de bovenliggende partij. "We hebben Heerenveen gedwongen tot counteren", reageert Richard van der Venne in het Brabants Dagblad. "Of dat niet raar is? Nou, we hebben een goede spelopvatting, spelen aanvallend voetbal. Alleen in het zestienmetergebied schort er nog wat."

"Een kwestie van de trekker overhalen, dan zie je dat hij er een keer in vliegt", aldus Van der Venne, die zelf voor de 1-1 tekende en zo zijn eerste Eredivisie-goal maakte. "Eindelijk, yes", lacht hij. "Dit keer kon Erwin Mulder er niet met zijn hoofd bij", doelt Van der Venne op de eerdere ontmoeting in Waalwijk, waar de SC Heerenveen-doelman een inzet stopte met zijn hoofd.

Van der Venne ging niet compleet los na zijn doelpunten in het Abe Lenstra Stadion. "Laten we het niet te groot maken. Het is maar een goal. Hartstikke leuk, maar ik heb liever de winst", besluit de aanvaller van RKC Waalwijk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›