Grim baalt van gemiste kansen: ''Daar hadden we zeker recht op''

1
Grim baalt van gemiste kansen: ''Daar hadden we zeker recht op''

RKC Waalwijk was donderdagavond stukken beter dan SC Heerenveen. De ploeg wist de verhouding niet om te zetten in een overwining. In Friesland werd met 1-1 gelijkgespeeld door de ploeg van Fred Grim.

"Ik denk dat als ik kijk naar hoe we hebben gespeeld dat we dat heel goed gedaan hebben. Voor rust denk ik toch hebben we drie goede mogelijkheden. Daar doen we te weinig mee. Een moment van Heerenveen en dan sta je met 1-0 achter. Maar ik wil mijn ploeg alleen maar een compliment geven", aldus Grim bij ESPN.
 
Tien minuten na rust kwam RKC Waalwijk langszij. "De goal kwam uit het boekje. Jammer genoeg maken we niet meer de 1-2. Ik vond dat we daar zeker recht op hadden. Wij zijn goed bezig. Ik ben blij met mijn ploeg. De manier van spelen hoe we graag willen. Hier staat wat dat betreft een tevreden trainer. Over het resultaat ben ik wel teleurgesteld."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2021 om 07:48
    Heerenveen speelt niet om te winnen, Heerenveen speelt om niet te verliezen. Dat kunnen ze niet.
    Buitenspelers hebben een heerlijke middag/avond tegen ons, ze hoeven namelijk niet zoveel achteruit te lopen en krijgen alle vrijheid op de zijlijn. Dit viel gister extreem op bij Akujobi, hij staat zelf op de lijn van de 16 te verdedigen terwijl zijn directe tegenstander gewoon op de zijlijn speelt. Keer op keer was zijn man aanspeelbaar. Dit moet de technische staf toch ook zien?

    Kongolo is echt toe aan een plekje op de bank. Waar hij in goede tijd de motor en het slot op de deur was, staat hij nu een beetje te wachten tot een tegenstander naar hem toe komt. Ik zag gister een moment dat er iemand op hem af loopt met bal. Kongolo ging gewoon staan wachten tot hij op hem af kwam. Resultaat? De RKC speler ging naar rechts en Kongolo kon hem niet meer bijhalen. Ik heb ook niet het idee dat wanneer Kongolo sprint dat hij alles er uit probeert te persen wat er nog te halen valt.
    Letterlijk alles moet komen van Joey, en Joey kan het niet alleen.