Derksen: ''Spijkerman zakte als een plumpudding in die dug-out''

0
Derksen: ''Spijkerman zakte als een plumpudding in die dug-out''

SC Heerenveen was afgelopen speelronde samen met FC Emmen de meest schlemielige ploeg van de Eredivisie. Bij Veronica Inside werd niet alleen gelachen om het gestuntel van Erwin Mulder en Pawel Bochniewicz, maar ook over technisch manager Gerry Hamstra.

"Die Hennie Spijkerman, die de honneurs moest waarnemen, was niet te benijden", begint analist Johan Derksen in de uitzending van Veronica Inside. "Die houdt ook niet de moed erin, toch?", haakt oud-international Wim Kieft in. Derksen: "Nee, die zakte als een plumpudding in die dug-out en heeft zich niet meer verroerd."

"Ik vond het ook zo leuk dat die technisch manager die ze hebben - ik weet niet eens meer hoe die heet - voor de wedstrijd eigenlijk zichzelf een beetje te kietelen was over technisch beleid en dat ze Siem de Jong hadden aangetrokken", vervolgt Derksen. "Dan denk ik: 'Dan heb je de verkeerde aangetrokken, want Siem de Jong heeft bij alle clubs waar hij de laatste jaren heeft gespeeld niets gepresteerd.'"

"Daar heb je ook niets aan!" vult René van der Gijp lachend aan. "Zo'n man loopt dan heel zelfverzekerd weg van: vanmiddag gaat het gebeuren en binnen twintig minuten staan ze met 0-3 achter", gniffelt Derksen tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›