Woudenberg: ''Al eerder mooie wedstrijden meegemaakt tegen PSV''

0
Woudenberg: ''Al eerder mooie wedstrijden meegemaakt tegen PSV''

SC Heerenveen neemt het zondag in eigen huis op tegen PSV. De Friezen leden de afgelopen weken puntenverlies tegen ADO Den Haag (1-1) en RKC Waalwijk (1-1), tot frustratie van Lucas Woudenberg.

"Als je kwalitatief gezien naar de tegenstanders kijkt, dan moet je daarvan winnen", zegt de verdediger in gesprek met SC Heerenveen TV. "Dan is het zuur dat dat niet lukt. We hebben gekeken wat er beter moet en we gaan nu weer verder naar de volgende wedstrijd."

Woudenberg verwacht een lastige wedstrijd tegen PSV. "Ze hebben een nieuwe trainer en een andere manier van spelen. Ze willen gewoon gas geven en daar hebben ze ook de kwaliteiten voor voorin lopen om het af te maken. We zullen super scherp moeten zijn", aldus de linksback, die uitkijkt naar het duel met PSV.

"Het zijn altijd mooie wedstrijden tegen de topclubs in Nederland", geeft hij aan. "Ik heb hier al eerder mooie wedstrijden meegemaakt tegen PSV. Het is een mooie tegenstander om je mee te meten en te laten zien wat we in huis hebben."

SC Heerenveen is de laatste jaren een angstgegner geworden van PSV, dat in het seizoen 2011/2012 voor het laatst won in het Abe Lenstra Stadion. Woudenberg kijkt dan ook met vertrouwen vooruit. "Ik denk dat we dit seizoen heel goed bezig zijn. Je hebt altijd wedstrijden dat het niet zo loopt zoals je wilt. Maar we gaan met veel vertrouwen de wedstrijd tegen PSV tegemoet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!