Nieuwe multimediapartner voor SC Heerenveen: ''Zitten niet stil''

4
Nieuwe multimediapartner voor SC Heerenveen: ''Zitten niet stil''

B.A.I. IT Solutions uit Wolvega is de nieuwe multimediapartner van sc Heerenveen. Het bedrijf tekent een contract van drie jaar met de club uit Friesland, meldt de voetbalclub op haar officiële website.

B.A.I. IT Solutions ondersteunt ondernemingen op lokaal en internationaal niveau met IT-vraagstukken. De nieuwe partner neemt onder meer de ledboarding aan de oostzijde van het Abe Lenstra Stadion in beheer. "SC Heerenveen is een prachtig merk", laat operationeel manager Robert Aszink weten. "Daar willen wij graag bij horen."

Het bedrijft hoop via sc Heerenveen aan de naamsbekendheid te werken. "Via SC Heerenveen willen we dat onze bedrijfsnaam vaker gehoord en gezien zal worden", zegt Aszink. "Daarnaast hopen we door aan te sluiten bij de OSSH gebruik te maken van de kansen die het zakelijk netwerk ons biedt. We zitten niet stil en anticiperen op de toekomst. Altijd, ook in deze tijden."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 Dec 2020 om 23:31
  Ik zie de laatste tijd wel meer nieuwe sponsorcontracten, gaat het dan eindelijk de goede kant op?
 • 2 Dec 2020 om 22:22
  Goed nieuws!
 • 2 Dec 2020 om 20:23
  Mooi dat het huidige bestuur er, ondanks de corona-crisis, in is geslaagd een nieuwe Partner te vinden. En volgens mij ligt de bijdrage van een Partner rond de € 50.000,- dus dat is in elk geval een financiële opsteker. Gelukkig zit de commerciële afdeling van onze club niet stil. In deze zware tijden, waar ook de nodige sponsoren zijn gestopt vanwege de corona-crisis, is elke nieuwe sponsor er één. Zeker wanneer het een Partner betreft met een substantiële bijdrage.
 • 2 Dec 2020 om 20:14
  Druppel op een gloeiende plaat. Zal geen miljoenen bedrag zijn, al is al het geld welkom....
zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›