Complimenten voor Mulder: ''Zijn kop zag zo rood als een tomaat''

1
Complimenten voor Mulder: ''Zijn kop zag zo rood als een tomaat''

Richard van der Venne kon SC Heerenveen afgelopen weekend pijn doen, maar de aanvaller van RKC Waalwijk was niet opgewassen tegen doelman Erwin Mulder. Van der Venne baalt dat hij nog niet gescoord heeft, maar maakt zich geen zorgen.

"Ik zorg voor veel energie en voor veel diepgang", zegt hij in het Brabants Dagblad. "Bij elke aanval ben ik voor de goal. Ik sta redelijk vaak op de goede plek, alleen het goaltje ontbreekt nog. Ik zou me meer zorgen maken als ik niet meer in de positie kom om te scoren. Dan doe ik iets niet goed."

"Maar als de keeper hem er met zijn neus uit houdt, heb ik gewoon even pech", doelt Van der Venne op een knappe redding van Mulder. "Ik schiet vol tegen zijn pan aan. Het zegt genoeg dat hij verzorging nodig had. Zijn kop zag zo rood als een tomaat."

"Als daarvoor een kopbal van mij niet door Mulder van de lijn wordt gehaald, gaat die tweede er ook in. Na het eerste doelpuntje gaat het allemaal makkelijker, krijg je meer zelfvertrouwen. Een obsessie? Nee, als er eenmaal eentje binnen valt, gaan ze erin als zoete broodjes", aldus Van der Venne.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Nov 2020 om 22:33
    Oh hij heeft ze vanavond niet gemaakt maar RKC speelde goed en vooral in de 1e helft.Nu maar hopen dat we morgen over Twente heen gaan.
zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›