Jansen: ''Mijn missie is om hier iets heel moois neer te zetten''

0
Jansen: ''Mijn missie is om hier iets heel moois neer te zetten''

Als het aan Johnny Jansen ligt, is hij nog heel lang trainer van het eerste elftal van SC Heerenveen. De 45-jarige Noordwoldiger werkt al twintig jaar bij de Friese club, is net vader geworden van een dochter en wil met SC Heerenveen terug naar de subtop.

"Ik ben niet een carrièreplanner die hier nog twee jaar wil zijn en dan een stap wil maken naar een andere club of het buitenland. Het is mijn missie om hier iets heel moois neer te zetten", laat Jansen weten tegenover de NOS. "Ik heb in het verleden gezien wat er mogelijk is en het zou geweldig zijn om daar weer naar toe te gaan. Terug naar de subtop. We gaan alles geven om dat te halen."

De seizoensstart is met vijf overwinningen, één gelijkspel en twee verliespartijen in elk geval prima te noemen. "Laten we vooropstellen dat de resultaten goed zijn. Het is op dit moment rustig op de club. Het is jaren onrustig geweest en het is nu rustig, dat is mooi en dat helpt. In een rustige werkomgeving kun je goed met elkaar gedijen en kun je werken aan het verbeteren van spelers en het voetbal", vertelt Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!