De Vries voorspelt: ''Dat gaat dit seizoen heel vaak gebeuren''

0
De Vries voorspelt: ''Dat gaat dit seizoen heel vaak gebeuren''

Voetballend gezien kan het allemaal nog wel wat beter bij SC Heerenveen, maar tegelijkertijd staat er wel een ploeg die heel lastig te verslaan is én weet wat scoren is. Inmiddels is het clubrecord van aantal competitiewedstrijden op rij met minimaal één goal op 28 gezet.

"Je ziet dat het verdedigend goed staat en dan kun je ook een keer de onderliggende partij zijn. Dat zal dit seizoen heel vaak gebeuren", voorspelt clubwatcher Sander de Vries bij KOKO Radio, de podcast van de Leeuwarder Courant. "Alleen is het wel lekker als je dan de bal hebt, dat je met Joey Veerman iemand hebt die bal kan wegleggen."

"Met Mitchell van Bergen en Benjamin Nygren heb je veel snelheid voorin, plus gewoon een goede spits, hè? Dat scheelt ook", vervolgt De Vries, doelend op aanvoerder Henk Veerman. "Komende zondag tegen Sparta kunnen ze weer puntjes pakken. Niemand had gedacht dat ze vierde zouden staan. Maar laten we wel een kanttekening plaatsen en dat zegt Johnny Jansen zelf ook."

"Het voetbal is vaak nog ronduit matig. Alleen staat het achterin goed en voorin een paar jongens die het verschil kunnen maken. Maar er moet niets tegen gaan zitten. Nu verving Nygren Arjen van der Heide, die kun je nog één-op-één vervangen. Maar daarna houdt het wel vrij snel op", aldus De Vries.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!