VIDEO | Samenvatting: Heerenveen verliest 'waterballet' van Heracles

7
VIDEO | Samenvatting: Heerenveen verliest 'waterballet' van Heracles

SC Heerenveen heeft donderdagmiddag de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo nipt verloren. Op Sportpark Skoatterwâld werd het 1-2 voor de bezoekers.

Op een kletsnat trainingscomplex van SC Heerenveen viel Jan Ras al na een half uur uit met een blessure. Het talent had na een zware knieblessure een basisplaats, maar moest zich laten vervangen door Lucas Woudenberg. Gescoord werd er niet in het eerste bedrijf.

Na ruim een uur spelen waren de bezoekers wel trefzeker. Teun Bijleveld tekende voor de 0-1. Heracles Almelo was in de tweede helft de bovenliggende partij, maar met een droge knal zette invaller Nordin Tahboun de 1-1 op het scorebord. Heerenveen wist echter geen stand te houden en vlak voor tijd zorgde Sinan Bakis voor de 1-2 eindstand.

SC Heerenveen - Heracles Almelo 1-2 (0-0)
64' 0-1 Bijleveld
82' 1-1 Tahboun
88' 1-2 Bakis

Opstelling SC Heerenveen: Bekkema, Akujobi, Van Hecke (66' Offerhaus), Fernandez, Ras (30' Woudenberg), Kongolo (66' Zaal), Dewaele, Nunumete (74' Tahboun), Van Bergen (66' Boerhout), Smit, Hajal. 

Opstelling Heracles Almelo eerste helft: Brouwer, Schoofs, Pröpper, Les, Hardeveld, De la Torre, Kiomourtzoglou, Vloet, Van der Water, Burgzorg, Fadiga.

Opstelling Heracles Almelo tweede helft: Bucker, Oubella, Rente, Knoester, Quagliata, Kiomourtzoglou (67' Schoofs), Bijleveld, Agca, Lunding, Bakis, Cijntje.

Foto: NESImages.nl

7 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Oct 2020 om 19:45
  • Quote van 8 Oct 2020 om 19:32
   Nouja vorige keer dan we tegen Ajax speelde en er een 2e keeper stond speelde we 4-4.. ;-)
  2e Keeper? Volgens mij schrijf je 'tuinkabouter' verkeerd hehehe. Het maar de vraag wie in deze wedstrijd onze lastigste tegenstander zal zijn. Waarschijnlijk zijn onze jongens dat zelf. Als ze voor komen lijken ze automatisch achteruit te gaan lopen. Misschien dat op achterstand komen op dit moment wel beter is. Dan moeten ze in ieder geval om resultaat te behalen.
 • 8 Oct 2020 om 19:32
  • Quote van 8 Oct 2020 om 17:57
   Stekelenburg is anders een waardige vervanger en bovendien heeft Onana soms gekke fratsen;)
  Nouja vorige keer dan we tegen Ajax speelde en er een 2e keeper stond speelde we 4-4.. ;-)
 • 8 Oct 2020 om 17:57
  Stekelenburg is anders een waardige vervanger en bovendien heeft Onana soms gekke fratsen;)
 • 8 Oct 2020 om 17:32
  achja leuk voor de reserves dan kunnen ze ook wat minuten maken. Voor de rest zegt zo'n wedstrijd mij nog minder dan een voorbereiding wedstrijd. Wel zuur dat Ras weer kampt met een blessure,
  @marien,
  Ajax speelt wellicht zonder onana ivm corona. Dat zou een behoorlijke slok op de borrel schelen. We zijn de underdog tegen ajax maar wie weet zit er wel een leuke verrassing in!
 • 8 Oct 2020 om 17:14
  We trekken de lijn van de voorbereiding door, dus dan winnen we van Ajax :D
 • 8 Oct 2020 om 17:14
  Niks nieuws oefenpotjes verliezen zijn we wel gewend.
 • 8 Oct 2020 om 16:34
  Zo te zien kunnen ze ook een nieuw veld gaan leggen bij SKW, aardig omgeploegd.