Jansen ziet verbeterpunten: ''Daar heb ik het veel over met hem''

0
Jansen ziet verbeterpunten: ''Daar heb ik het veel over met hem''

SC Heerenveen staat na drie competitiewedstrijden gedeeld aan kop in de Eredivisie en Joey Veerman heeft een belangrijk aandeel bij de Friezen. Trainer Johnny Jansen hoopt dat de middenvelder nog een jaar in het Abe Lenstra Stadion te bewonderen is. 

"Ik ben hartstikke wijs met Joey, maar nog niet alles is goud", legt de oefenmeester uit in het weekblad van Voetbal International. "Hij stond bij FC Volendam boven aan de ladder, toen is hij bij ons onder aan de ladder opnieuw begonnen. Inmiddels is Joey ook hier een grote meneer. Dat is geweldig, maar er komen nu ook nieuwe dingen op hem af", aldus Jansen, die nog voldoende verbeterpunten ziet. 

"Hij krijgt persoonlijke dekking, er wordt extra op hem gelet, er ontstaat een verwachtingspatroon. Hoe ga je daarmee om? Daar heb ik het veel over met hem", vervolgt hij. "Joey doet geweldige dingen voor ons, maar het moet en kan in een nog hoger tempo, helemaal nu tegenstanders zich op hem focussen. Joey is al ver gekomen, maar hij kan hier nog wel stappen maken. Daar ben ik van overtuigd", besluit Jansen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!