''Had niet het gevoel dat SC Heerenveen echt tot gevaar zou komen''

1
''Had niet het gevoel dat SC Heerenveen echt tot gevaar zou komen''

SC Heerenveen won zaterdagavond in eigen huis van VVV-Venlo. De zege kwam moeizaam tot stond. Joey Veerman benutte een strafschop. VVV-aanvaller Vito van Crooij meent dat er meer te halen viel voor zijn ploeg.

"Ik denk dat zij ook niet toch echt hele grote kansen kwamen", baalt Van Crooij voor de camera van FOX Sports. "Ik had niet het gevoel dat, als we de penalty niet hadden weggegeven, zij echt tot gevaar zouden komen. Was het uiteindelijk een verdiende nederlaag? Ik denk dat we 'm in de negentigste minuut er ook zomaar in hadden kunnen koppen."

Van Crooij kreeg in de tweede helft, na de blessure van Danny Post, de taak om Joey Veerman af te stoppen. "Dat was wel de opdracht, omdat hij natuurlijk wel de gevaarlijkste speler is aan de bal als hij met gezicht naar ons doel staat. Ik denk dat het wel aardig is gelukt, op één moment na", meent de aanvaller. "In de eerste helft lieten we hem één keer vrij en daar kwam gelijk de penalty uit."

VVV-Venlo eindigde de wedstrijd met negen man. "Het is klote voor ons dat we twee rode kaarten krijgen, ook met het oog op de volgende wedstrijd", geeft Van Crooij aan. "We hebben niet de grootste selectie, dus dat wordt puzzelen voor ons. Ik ben benieuwd hoe we het gaan oplossen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Sep 2020 om 14:41
    Was je geviel niet goed he? Lol
zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›