Veerman: ''Ik snap dat we als degradatiekandidaat werden gezien''

0
Veerman: ''Ik snap dat we als degradatiekandidaat werden gezien''

SC Heerenveen kent een vliegende start in de Eredivisie. De Friezen wonnen de eerste drie wedstrijden en zijn dus nog zonder puntenverlies.

Zo'n start had niemand verwacht na een matige voorbereiding, waarin SC Heerenveen niet wist te winnen. "Ik snap dat we als degradatiekandidaat werden gezien", reageert Henk Veerman in gesprek met de Volkskrant. "Maar het was niet realistisch, want Heerenveen brengt altijd een aardig elftal op de been."

Veerman keerde deze zomer terug bij SC Heerenveen, dat hem overnam van Sankt Pauli. De 29-jarige spits werd direct aanvoerder in Friesland. "Dat zegt meer over mijn groei dan over Heerenveen", meent hij. "Ik was bij Sankt Pauli ook aanvoerder, en spreek niet eens Duits."

De boomlange aanvaller maakte indruk tegen Fortuna Sittard. "En tegen VVV mislukt bijna alles. Ik moet nog constanter worden", aldus Veerman, die zich ook ergerde aan het spel van SC Heerenveen tegen negen man van VVV-Venlo. "Ik dacht: laat dat balletje rondgaan, dat is ook duidelijk gecommuniceerd. Maar ze luisteren niet, dat is best lastig. Ach, we winnen, dat is het belangrijkst."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›