Van Hecke blikt vooruit: ''Normaal gesproken moeten wij winnen''

0
Van Hecke blikt vooruit: ''Normaal gesproken moeten wij winnen''

SC Heerenveen begint het komende Eredivisie-weekend als de koploper van de competitie. Verdediger Jan Paul van Hecke is erg blij met deze positie, maar de nieuwkomer beseft dat er nog veel verbeterd moet worden.

"Koploper zijn is altijd mooi", zo vertelt Van Hecke in gesprek met SC Heerenveen TV. "Voor nu is het zeker leuk, maar het zegt alleen nog niet zoveel."

De jonge verdediger voelt zich inmiddels al helemaal thuis in Heerenveen. "De club heeft mij goed opgevangen. Ik ben blij dat ik hier ben en ik heb het al naar mijn zin. Ik moest tijdens de eerste wedstrijd nog wennen aan de nieuwe spelers. Ik kende ze al een beetje, want ik had al meegetraind, maar in een wedstrijd gaat het altijd anders. Ik vond het goed gaan en we speelden ook heel goed."

Van Hecke blikt ook alvast vooruit op het duel van aanstaande zaterdag. VVV-Venlo zal in het Abe Lenstra Stadion de tegenstander zijn. "Ze zijn wel aardig bezig. Het is een strijdbaar team, maar wij moeten ons daar gewoon goed tegen wapenen. Ik denk dat wij van onze eigen krachten moeten uitgaan. Normaal gesproken moeten wij winnen", aldus Van Hecke.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›