#MEIINOAR unieke sponsor op shirt SC Heerenveen: ''Serieus geld''

3
#MEIINOAR unieke sponsor op shirt SC Heerenveen: ''Serieus geld''

SC Heerenveen speelde afgelopen voor het eerst in de speciale #MEIINOAR-shirts. Achterop het shirt van de Friezen stonden in totaal meer dan driehonderd namen onder het rugnummer, verwerkt in het woord.

De ruim driehonderd fans hebben 100 euro of meer gedoneerd aan de crowdfundingsactie #MEIINOAR van initiatiefnemers Oeds Willem Miedema en Henk Hunneman. De actie, met meer dan 700 donateurs, leverde in totaal 51.283,80 euro op voor de jeugdopleiding van SC Heerenveen.

"Het is een fantastisch bedrag", reageert Miedema voor de camera van SC Heerenveen TV. Hoofd jeugdopleiding Michel Jansen is heel blij met de actie. "Dit is gewoon echt serieus geld voor een opleiding, dus wij zijn daar natuurlijk heel blij mee. Maar wat nog fantastischer is, is dat zoveel supporters SC Heerenveen een warm hart toedragen en zeker de opleiding."

Binnenkort is het mogelijk de tekst #MEIINOAR achterop het shirt te laten bedrukken in zowel de fysieke als de online Feanstore. Supporters die hebben bijgedragen aan de opbrengst van de actie ontvangen hierover binnenkort bericht.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Sep 2020 om 14:00
  In het stadion werd uiteindelijk op de grote schermen een totaalbedrag bekend gemaakt van volgens mij € 58.783,80. Dat bedrag was inclusief de bijdrage van Kik-uitgevers.
 • 15 Sep 2020 om 13:57
  • Quote van 15 Sep 2020 om 13:44
   Zit hier nou ook al het bedrag van het jubileumboek bij? En zoja weet iemand ook op welk bedrag dat is uitgekomen?
  Volgens mij is dat zo'n 7500 euro wat er nog bij moet
 • 15 Sep 2020 om 13:44
  Zit hier nou ook al het bedrag van het jubileumboek bij? En zoja weet iemand ook op welk bedrag dat is uitgekomen?
zaterdag 26 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›