Team VVCS over duel met SC Heerenveen: ''Scouts waren al aangemeld''

0
Team VVCS over duel met SC Heerenveen: ''Scouts waren al aangemeld''

Team VVCS baalt van het feit dat de oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen werd afgelast afgelopen dinsdag. Spelers van de ploeg, die speciaal bedoeld is voor transfervrije spelers, wilden zich in de kijker spelen.

"Een aantal scouts had zich daarvoor al aangemeld", vertelt Arjan Ebbinge, teammanager van Team VVCS tegenover Voetbal International. "Dat laatste is verplicht. Onder die voorwaarde mogen clubs altijd komen kijken, die afspraak hebben we gemaakt met al onze oefentegenstanders. Ook als een wedstrijd een besloten karakter heeft, dan nog moeten scouts wel aanwezig kunnen zijn. Daar draait het om voor onze spelers."

Jong PSV is aankomende vrijdag de tegenstander van Team VVCS. Ook dan zijn er weer scouts aanwezig. Ebbinge denkt en hoopt dat de wedstrijd in ieder geval doorgaat. "Gaan we vanuit. We doen alles om elk risico van coronaverspreiding te voorkomen. Als de uitslagen van alle andere spelers donderdag negatief zijn, kunnen we gewoon spelen tegen Jong PSV."

John van Loen, trainer van Team VVCS, merkt dat veel clubs tegen zijn ploeg wil oefenen.  "We hebben vier andere tegenstanders moeten afzeggen", zegt hij. "Jong Ajax wilde bijvoorbeeld ook tegen ons spelen. Helaas, hadden we geen tijd voor. We kunnen niet drie wedstrijden per week spelen. Goed trainen is voor ons ook heel belangrijk." De ploeg speelt ook nog tegen Almere City en PEC Zwolle. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›