Mulder blij: ''Swansea wilde door, maar ik wilde naar Nederland''

0
Mulder blij: ''Swansea wilde door, maar ik wilde naar Nederland''

Gisteren werd bevestigd dat Erwin Mulder terug is bij Heerenveen. De doelman vertrok in 2017 naar Swansea City, maar is nu weer terug in Friesland. Bij zijn terugkomst zag hij direct enkele bekende gezichten en Mulder heeft dan ook zin om weer aan de slag te gaan bij Heerenveen.

''Het voelt goed om terug te zijn'', begint de doelman in de Leeuwarder Courant. ''Ik ben Heerenveen altijd blijven volgen, want ik heb hier twee mooie jaren gehad. Swansea wilde wel met me door, maar ik wilde lekker terug naar Nederland. Toen Heerenveen liet blijken me graag te willen hebben, was ik heel blij.''

''Ik kwam vijf jaar geleden van Feyenoord naar Heerenveen. Dat was een stapje terug om er uiteindelijk weer twee vooruit te kunnen zetten'', vervolgt de doelman. ''Dat is gelukt, vind ik. Ik ben nu 31. Voor een keeper is dat nog hartstikke jong. Ik kan mezelf nog steeds verbeteren. Het was een lang seizoen bij Swansea, maar ik heb er zin in om met die gasten hier bij Heerenveen op het veld te staan. Als je gelukkig bent, dan kun je presteren'', aldus Mulder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›