'Clubs willen weer beginnen, KNVB legt verzoek neer bij minister'

3
'Clubs willen weer beginnen, KNVB legt verzoek neer bij minister'

De KNVB en de Nederlandse voetbalclubs zien voldoende perspectief om weer aan de competitie te kunnen beginnen. Volgens sportmarketeer Chris Woerts is er inmiddels al officieel contact gelegd met politiek Den Haag.

Vanuit de KNVB is er deze week een verzoek neergelegd bij de minister voor Medische Zorg en Sport, Martin van Rijn. ''Om in augustus weer te kunnen beginnen met volledig trainen en het spelen van wedstrijden, zodat de competitie begin september begonnen kan worden'', vertelt Woerts bij Veronica Inside.

Volgens de sportmarketeer is de kans aanwezig dat dit verzoek gehonoreerd zal worden, met de hervatting van de Bundesliga als voorbeeld. ''Het is een andere situatie nu dan drie maanden geleden. De clubs willen heel graag aan de slag, die willen in september weer aan de competitie beginnen.''

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 Jun 2020 om 13:38
  Ik zat te vandaag te kijken naar het nieuws en kwam dit tegen. https://www.nu.nl/voetbal/6055169/duizenden-fans-zien-deense-koploper-fc-midtjylland-vanuit-auto.html
  Kunnen we dit ook niet bij onze SC regelen? 5 of 10 euro per auto om bij het stadion met ons allen voetbal te kijken. Ik vind het wel wat hebben. Dan kun je de vreugde toch nog een beetje delen met je mede feanmakkers tijdens de wedstrijd en fean verdient er ook nog een klein beetje aan.
 • 2 Jun 2020 om 10:18
  • Quote van 2 Jun 2020 om 09:20
   Mooi zo. Als je ca. 5000 man op dam toelaat kun jedit niet meer tegenhouden.
  *schud hoofd*....
 • 2 Jun 2020 om 09:20
  Mooi zo. Als je ca. 5000 man op dam toelaat kun jedit niet meer tegenhouden.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›