Bijzondere vraag SC Heerenveen aan FOX Sports voor tribunelawaai

4
Bijzondere vraag SC Heerenveen aan FOX Sports voor tribunelawaai

In verschillende landen is de competitie weer hervat en FOX Sports zendt vele wedstrijden uit. Omdat de stadions vanwege het coronavirus wel leeg zijn, wordt het bedrijf overspoeld met vragen om levensecht publieksgeluid te leveren bij de beelden.

Afgelopen dinsdag werd hier voor het eerst mee geëxperimenteerd. Verrassend is dat de vragen vooral komen van sportbonden die voor maart al geen volle zalen hadden. "Dan moet je denken aan biljarten, curling en Fries dammen", vertelt FOX. Ook de provincie en gemeenten in Friesland wilden publieksgeluid voor de uitzendingen van hun vergaderingen."

"Opvallend is de vraag van SC Heerenveen. Zij willen straks bij thuiswedstrijden in het eigen stadion tribunelawaai afspelen", weet de Leeuwarder Courant.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 31 May 2020 om 14:49
  Ik vind het al een stuk beter dan zonder stadion geluid.
 • 31 May 2020 om 10:26
  Gebeurde in duitsland ook gisteren
 • 30 May 2020 om 22:19
  Wat is dit voor 1 april grap verhaal?
 • 30 May 2020 om 18:31
  Ik weet niet hoor of dat nou echt zin heeft. Als supporter vind ik het niks, en ik kan me niet voorstellen dat spelers dat prettig vinden, alleen al omdat ze weten dat het nep is. Alleen het volkslied en opskomstlied dat mag wel worden afgespeeld. Maar publiek dat er niet is, is er niet (hoop ik)