De toekomst van het internet en blockchain

0
De toekomst van het internet en blockchain

Internet is sinds de jaren 1970 een fenomeen, het is vandaag de dag nauwelijks weg te denken uit ons leven. Bijna eenieder maakt zeker 1 keer dag gebruik van internet, als het niet voor persoonlijke doeleinden is dan is het werk gerelateerd. Denk maar aan social media dat niet meer weg te denken is uit ons leven, email service en ook gewoon Google. Geen van deze zijn weg te denken uit ons leven, als je het niet voor je persoonlijke doeleinden gebruikt, moet je ergens voor het werk toch gebruik maken ervan.

Bovengenoemde maakt dat internet ook heel veel providers heeft. Ze hebben allemaal hun eigen pakketten en diensten en het ligt aan ons om een vergelijking te maken om het beste uit ons geld te halen. Internet vergelijken is dus een must, je wil het beste en het meest halen uit je geld, dat kan als je een goede vergelijking maakt tussen de aangeboden internetdiensten van verschillende providers. Bij Feanonline doen wij dat ook, alle spelers zijn zich bewust ervan dat het beste te halen valt uit een goede vergelijking.

En natuurlijk heb je dan de grootste hype sinds het ontstaan van internet, en dat is niks anders dan Blockchain. Blockchain is een datasysteem voor het opslaan van informatie, andere soorten gegevens, belangrijke documenten, contracten etc. Dit alles wordt beveiligd door cryptografie, en jij bent de enige gebruiker van je account. Niemand anders kan toegang krijgen tot jouw gegevens zonder jou inlog gegevens. Vanwege de hoge veiligheid dat blockchain biedt, wordt het ook gebruikt voor het verhandelen en opslaan van cryptocurrency. Denk hierbij aan bitcoin, alles transactie van bitcoin vindt op de blockchain plaatst. Bitcoinexchangenederland.nl biedt aan jou de optie om via verschillende handelsplatformen bitcoins of andere cryptocurrencies aan te schaffen. Dit kan op een veilige en vertrouwde manier.

Blockchain is een netwerk aan computers (blok) die aan elkaar verbonden zijn (ketting). Deze computers zijn niet te vergelijken met jouw PC of laptop, het zijn supercomputers die Nodes worden genoemd. Elke computer slaat de meest recente data op. Gegevens worden hier opgeslagen en cryptocurrencies verhandeld. De volledige administratie van cryptocurrencies wordt hier bijgehouden, wanneer is er iets verkocht of gekocht. Welke klanten (accounts) zijn erbij, dit alles wordt door blockchain beheerd. De software is zo sophisticated dat het hacken ervan bijna onmogelijk is.

Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!