Hamstra: ''Het is logisch dat hij ook die volgende stap wil maken''

0
Hamstra: ''Het is logisch dat hij ook die volgende stap wil maken''

SC Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke en middenvelder Joey Veerman zouden in de belangstelling staan van Feyenoord. Ook het Franse Olympique Marseille zou geïnteresseerd zijn in Ejuke. Technisch manager Gerry Hamstra wil daar nog niets over loslaten.

"Dat heb ik laatst ook gezegd: daar is niet zoveel concreets over te melden. Dat doen we pas als er echt iets te melden valt", zegt Hamstra in gesprek met FOX Sports. "Het is ook komkommertijd. Er wordt heel wat geroepen en alle nieuwssites moeten ook vol. Er is gewoon op dit moment niets concreet te melden."

Middenvelder Jordy Bruijn zou volgens de Leeuwarder Courant SC Heerenveen verruilen voor NEC Nijmegen. "Jordy Bruijn staat in de belangstelling en dat is lopende. Dat is nog niet helemaal honderd procent zeker", zegt Hamstra. "Jordy is een jongen die er hier net even tussen zat. We hebben het altijd over perspectief, en ook voor Jordy geldt dat."

"Die wil ook graag perspectief hebben. We hebben een goed middenveld, daarin heeft hij dit jaar iets te weinig gespeeld voor zijn kwaliteiten. Het is logisch dat hij ook die volgende stap wil maken. Daarin zij wij bereidt om mee te werken. Als het maar tegen een goede prijs is", aldus Hamstra.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!