'Ziggo verlengt niet met FOX Sports': ''Kans van 90%''

1
'Ziggo verlengt niet met FOX Sports': ''Kans van 90%''

Volgend seizoen kunnen Ziggo-klanten naar alle waarschijnlijkheid geen FOX Sports-abonnement meer aanschaffen. Volgens sportmarketeer Chris Woerts hebben de twee partijen een 'ruzie' en is de kans groot dat er niet verlengd gaat worden.

Woerts vertelt bij Veronica Inside dat het contract tussen Ziggo en FOX Sports niet verlengd gaat worden. "Ziggo zit rustig achterover te leunen. Die hebben Formule 1 en de Premier League gaat bijna weer opstarten. Die hebben geen enkele noodzaak om hun contract met FOX te verlengen."

Volgens Woerts lopen de onderhandelingen stuk omdat Ziggo compensatie wil voor de niet-uitgezonden wedstrijden door de corona-crisis. "De kans is nu groot dat de FOX-kanalen bij Ziggo op 1 augustus op zwart gaan. Die kans is groter dan negentig procent."

Ook andere providers lijken zich misschien bij Ziggo aan te sluiten. "Die hebben hetzelfde gezegd: als er niet geleverd wordt... KPN, CAI Westland, Delta, heel veel van die distributeurs die zeggen: waarom zouden we betalen, voor iets wat we niet geleverd hebben gekregen? Dat is ook een strijd", aldus Woerts.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 May 2020 om 15:36
    Flikker op met FoxSports
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›